Om oss

Det här är Sveriges Utbildningscenter 

Sveriges Utbildningscenter har specialiserat sig på e-lerning som är ett praktiskt och ekonomiskt alternativ till traditionell utbildning. Våra kursutvecklare har mångårig vana av pedagogiskt arbete och utveckling både inom universitetsvärlden och inom näringslivet.

Vi har förmåga att snabbt skräddarsy e-learning utbildningar till de flesta företag och hjälpa er med utbildning och certifiering av era medarbetare. 

Kvalitet och effektivitet 

Vi har en litet och smidig organisation och kan därför snabbt hjälpa dig med dina behov. Vårt arbetssätt präglas av personlig service där kommunikationen mellan oss och er ligger till grunden för ett gott arbete. Vi har inga dyra initialkostnader utan debiterar per användare och just detta ganska unika tillvägagångssätt är en sporre för oss att leverera det bästa till dig som kund. Timdebitering är inget för oss! 

Service på alla nivåer 

En av fördelarna med att välja Sveriges utbildningscenter är att vi inte bara utvecklar din kurs, vi uppdaterar också ditt kursinnehåll utan extra kostnader. Du kan på så sätt alltid hålla din/dina kurser aktuella till ett mycket rimligt pris. Vi tar även hand om all kursadministration som gäller registrering av användare, inloggning och användning av systemet.

Sveriges Utbildningscenter – Huvudstagatan 20, 171 58 Solna – Tel: 08-551 081 71 – info@utbildningscenter.nu